HVAD?

DEMOKRATIET KALDER

Som optakt til kommunalvalget den 16. november 2021 ruller Danmarks Biblioteksuge ud i uge 43 i hele landet via de lokale biblioteker.

Temaet for ugen er “demokrati” og på biblioteker landet over, vil der finde en lang række aktiviteter sted, som på forskellig vis sætter fokus på demokrati og dets betydning for os alle. I Idébanken kan du finde masser af inspiration og ideer, lige til at gribe og forvandle til spændende aktiviteter i dit bibliotek.

HVEM?

JO FLERE JO BEDRE

Alle biblioteker i Danmark er inviteret til at være med til den fælles kampagne i Danmarksbiblioteksuge. Det er Danmarks Biblioteksforening, der er initiativtager – men alle Danmarks Biblioteker kan være med. I er kampagnen. Det er jer, der skal skabe jeres lokale version af kampagnen. Kampagnen er skabt af biblioteker – for bibliotekter og for alle. Det eneste I skal gøre for at være med er at tilmelde jer og angive en kontaktperson for kampagnen.

HVOR?

OVERALT

Danmarks Biblioteksuge rulles ud i hele landet via de lokale biblioteker. Målet er, at få kampagnen ud i alle afkroge af landet fra banegårde til børnehaver fra bondegårde og biblioteker. Vi opfordrer og udfordrer til at rulle biblioteket ud på mange og mangfoldige måder.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til kampagnen, er du velkommen til at kontakte informationskonsulent Michael Hartz Larsen på tlf. 2284 0865 eller mail mhl@db.dk